Vask af solceller giver dig bedre energiøkonomi

Ganske få gram støv eller et let algelag kan forringe ydeevnen på dine solcellepaneler betragteligt.

Vask af solceller i Odense

 

Skidt og belægninger forringer økonomien i dit solcelleanlæg

I løbet af bare et år kan der samle sig meget naturligt skidt på dine solceller. Det vil hæmme din produktion af energi, og dermed dig mindre udbytte af din investering. En regnskylle kan ikke fjerne det indgroede skidt, så på sigt er det vigtigt at få dine solceller vasket regelmæssigt. Vi er specialiserede i vask af solceller. Solceller skal gerne vaskes en gang om året, så de stadig kan optages solens stråler optimalt.

Vi skåner miljøet med kalkfrit vand

Ved at bruge vores rentvandsanlæg med kalkfrit vand, bliver solcellerne helt rene og kan udnytte solens stråler optimalt. Dermed kan du selv være med til at igen sikre, at du opnår fuld energiværdi af dine solceller. Kalkfrit vand er også godt, da det ikke ridser eller efterlader striber, som kan forhindre fuld udnyttelse af solenergien på dine solcellepaneler.

Rensning af solceller med teleskopstænger

Når du kontakter Den Grønne Vinduespolerer, rykker vi ud og vasker dine solcellepaneler uden at skade overfladen eller dit tag. Vi renser de fleste solcellepaneler fra jorden med vores teleskopstænger, så du undgår skader på tagrender eller revnede tagsten. Ring og få et tilbud på telefon 26 27 19 29

 

top