Vi leverer vinduespudsning til aftalt tid med god service og nul striber – se vores referencer

Vi lever af vores kunder, derfor lægger vi vægt på at lave et godt stykke arbejde. Vinduespolering til aftalt tid, god service og ingen striber!.

Vinduespolering i Odense

 

“De er altid i godt humør hos De Grønne Vinduespudsere”

– Jeg bor på i en førstesals lejlighed i Odense, og får pudset vinduer fast hver anden måned. Vinduespudseren er altid i godt humør, når han kommer, og han giver en god service. Der er fornuftige priser, og hans aftaler bliver altid overholdt.

Der er med andre ord ikke noget bøvl. Han kommer som aftalt, man får tilsendt en faktura – det kører bare, som det skal. Den Grønne Vinduespudser er et rigtig godt valg, og jeg synes, man skal støtte dem, som virkelig går op i sit arbejde, og som viser det til deres kunder.

Pia Pedersen, Odense

 

“Vi får altid lavet et flot stykke arbejde”

– Den Grønne Vinduespudser pudser vinduerne udvendigt på vores parcelhus i Odense. Vi har en abonnementsordning, så det hele kører automatisk.

Den Grønne Vinduespudser kommer og pudser vinduerne en gang om måneden og lægger regningen i postkassen, når han er færdig – det er bare nemt.

Vi får altid lavet et flot stykke arbejde, og de er både pligtopfyldende og overholder deres aftaler, så vi ved, at vinduerne altid er rene. Jeg anbefaler ham derfor gerne til andre.

Kenneth Greve, Odense

 

Har du brug for en maler i Odense, så kontakt Color Paint Maler i Odense

 

top