Vinduespolering i Odense med fast abonnement og pris

Hos Den Grønne Vinduespudser går lethed og kvalitet op i en højere enhed, når vinduerne skal pudses. Med det rette værktøj og et erfarent team lover vi, at dine vinduer igen kommer til at se skinnende flotte ud. Vi udfører vinduespudsning og vinduespolering for både private og virksomheder.

Vinduespudsning i odense

 

Vi gør planlægning super nemt: vinduespudsning på abonnement

I en hektisk hverdag er det svært at huske alt det, der skal huskes. Derfor har vi sammensat en abonnementsløsning, som gør vinduespudsning nemt: Vi skræddersyr dit helt individuelle vinduespudser abonnement:

  • Du vælger, hvor ofte vi skal komme, og hvad der skal laves.
  • Vi giver dig fast en pris.
  • Du modtager en SMS, dagen inden vi kommer.
  • Vi udfører altid vinduespudsningen som aftalt.
  • Du har mulighed for fast abonnementsbetaling over PBS.
  • Du slipper for at bekymre dig om beskidte vinduer.

Med et fast abonnement hos Den Grønne Vinduespudser vælger du, om vi skal pudse dine vinduer med én, to eller tre måneders intervaller. Vi laver en fast aftale, som er skræddersyet til dine behov. Få fx pudset udvendigt hver gang, men kun indvendigt hver anden gang – Ring  26 27 19 29 for tilbud

Vinduespudsning op til 4. sal uden lift – og nul kemikalier

Vi benytter rentvandsanlæg, som er et vaskeanlæg, der giver rigtig mange muligheder, og med nul kemikalier. Med anlægget kan vi pudse selv meget vanskelige vinduer, som normalt ikke kan nås fra en stige. Vi kan pudse helt op til 4. sal uden lift, med denne specielle vinduesvasker. Det gør, at vi kan vaske rammer helt i bund og gøre dem lige så flotte som nye. Desuden benytter vi også anlægget, når vi vasker solceller.

Vinduespudsning efter håndværkerarbejde

Vi hjælper håndværksmestre og private med rengøring af vinduer efter endt håndværkerarbejde i nye eller renoverede bygninger.

Vinduespudsning i erhvervsvirksomheder

Vi sørger for vinduespudsning vinduer for en bred vifte af virksomheder, og her tilbyder vi naturligvis også en abonnementsordning. Foruden virksomheder pudser vi også vinduer for skoler, børnehaver, tandlægeklinikker og andre offentlige institutioner.

Vinduespudsning i alle typer bygninger

Vi har værktøjet og kompetencerne til at pudse mange forskellige vinduer: villaer, sommerhuse, børnehaver, tandlægeklinikker, kontorbygninger og fabriksbygninger.

Vi kommer hvor andre ikke kan komme til!

Ikke to huse er ens. Bor du fx i villa med flere etager, har vi værktøjet til også at nå de svært tilgængelige vinduer. Det sikrer, at det enkelte vindue altid bliver pudset omhyggeligt, uden striber, så det er skinnende rent.

 

top